David Beckham a stârnit controverse după ce a postat o fotografie în care își sărută fiica pe buze

0

Deși este o fotografie inocentă, David Beckham a primit o mulțime de comentarii negative, majoritatea insinuând că nu este adecvat ca un tată să-și sărute fiica pe buze. David are însă și foarte mulți fani care i-au luat apărarea, scriind „Este o fotografie frumoasă a unui tată iubitor” sau „De ce oamenii trebuie să distrugă ceva atât de inocent?” sau „Am aproape 30 de ani și îmi sărut părinții și prietenii apropiați pe buze. Dacă nu vă place, nu comentați. Anonimitatea internetului nu vă oferă permisiunea să fiți răi față de o celebritate care decide să-și împartă cu voi puțin din viața personală”.

Câteva celebrități s-au implicat în această dezbatere, printre care și Rebakah Vardy, care a scris pe Twitter că este un gest perfect normal, admițând că ea își sărută frecvent copiii pe buze. „Nu este ciudat, este perfect normal… oricine se gândește la altceva are nevoie de ajutor„, comentariu la care Piers Morgan a răspuns „Este puțin ciudat”.

Nu este prima dată când David este forțat să-și apere decizia de a posta o astfel de fotografie, insistând că el și soția lui, Victoria, sunt foarte iubitori față de copiii lor. David Beckham s-a simțit obligat să dea o explicație după ce a primit numeroase comentarii la o imagine asemănătoare postată dintr-o vacanță în Tanzania, care a fost catalogată drept „dezgustătoare”. „Îmi sărut toți copiii pe buze. Mai puțin pe Brooklyn. El are 18 ani și ar putea să i se pară puțin ciudat, dar sunt foarte iubitor cu copiii”, a spus Beckham.

Citește și:
De ce Meghan Markle nu va mai purta niciodată rochii create de buna ei prietenă, Victoria Beckham

Foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.