Daniela Györfi e plecată din țară de ziua fiicei sale. Ca s-o ierte, i-a promis Mariei o vacanță în Germania

0

Maria, fiica Danielei Györfi și a lui George Tal, simte pe pielea ei ce înseamnă să aibă părinții implicați în showbiz. După ce a fost singură de Sărbători, când mama și tatăl ei se aflau în America, micuța va petrece fără ei și pe 16 februarie, ziua în care va împlini 8 ani.

„De pe 14 februarie începem cu drumurile, odată cu Ziua Îndrăgosiților. În februarie avem spectacole în Londra, Spania, Italia, iar pe 16 nu avem cum să fim cu Maria. Ne chinuim, asta e, dacă nu muncești, nu ai apoi ce să investești”, a declarat Daniela Györfi pentru Libertatea.

Vrea în Germania, la fratele vitreg

Ca recompensă însă, i-a promis Mariei o vacanță acolo unde își dorește.

„De Sărbători mi-a spus că a plâns că nu suntem cu ea. S-a uitat la o poză de-a noastră și i s-a făcut și mai dor. Noroc că există în mijloace avansate de comunicare. În fiecare zi ne vedem prin intermediul internetului. De data aceasta, i-am promis că o să o ducem în vacanță, în Germania, la frații ei”, ne-a mai spus cântăreața.

Maria se înțelege de minune cu cei doi frați vitregi ai săi, fiica și băiatul lui George Tal din prima căsătorie, chiar dacă aceștia sunt mult mai mari ca vârstă. Francesca a petrecut mult timp cu ea, când era mai micuță, și s-au văzut apoi destul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.