Daniela Gyorfi, despre certurile cu George Tal: „Noi spunem câteodată, gata, ne despărțim”

0

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu încă din anul 2006 și au împreună o fetiță de opt ani. Cu toate acestea, relația celor doi nu a fost întotdeauna perfectă, cuplul celebru trecând prin multe certuri, în special pentru că cei doi lucrează împreună. Astfel, discuțiile de la bani nu întârzie să apară în fiecare zi. În urmă cu puțin timp, vedeta a discutat despre problemele lor de cuplu.

La vârsta de 50 de ani, după mulți ani în care nu se mai știa mai nimic despre ea, Daniela Gyorfi e revenit în forță și arată mai bine ca oricând. Este una dintre cele mai open-minded vedete din România, chiar și atunci când vine vorba de subiecte tabu. Cântăreața i-a dezvăluit Cristinei Șișcanu, în cadrul unei emisiuni live pe wowbiz.ro, că , cu toate că viața ei de cuplu este minunată, certurile cu partenerul său, George Tal, nu lipsesc. În special datorită faptului că cei doi lucrează împreună.

George fiind impresarul meu, banii noștri intră în casă în mod egal. El face rost de spectacole, eu cânt. Munca este în echipă. Eu nu vreau vile și palate, vreau să câștig atâția bani cât să nu am grija zilei de mâine. Nu există cupluri fără certuri, și noi spunem câteodată, gata, ne despărțim. El îmi spune că am gura mare. Avem și noi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.