Daniela Crudu, Loredana Chivu și Adelina Pestrițu, criticate dur de Iulia Albu. Ținutele lor nu i-au plăcut deloc, le-a făcut praf

0

 

Pe blogul său, fashion-editorul Iulia Albu a criticat ținutele purtate recent de cele trei. Niciuna dintre ținutele adoptate de Adelina Pestrițu, Daniela Crudu și Loredana Chivu nu a fost pe placul ei.

„Punem în joc astăzi pentru cele 3 dive 2 trofee BAU și un -∞.
Cum diferența între cele 3 este insesizabilă, voi veți decide, dragii mei, cine primește BAU și cine -∞!

Loredana Chivu, Adelina Pestrițu și Daniela Crudu au avut niște sărbători agitate.

Daniela Crudu poartă o husă de scaun cu pretenții, sandale aurii, (cum altfel?) și o atitudine „ce, îmi face cineva poză acum?”.

Loredana Chivu se conversează cu 5 animale moarte de la înălțimea unor platforme de acum 5 ani, iar Adelina Pestrițu se întinde prin cluburi în brațele soțului.

Niciodată ceas și curea cu logo la o astfel de ținută și într-un astfel de context! Jeanșii pot fi cumpărați de la Y Project dacă se dorește totuși varianta originală… iar creolele… aruncate lângă blana Loredanei Chivu și stilul Danielei Crudu”, a afirmat Iulia Albu.

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.