Daniel Buzdugan, în juriul emisiunii „Bravo, ai stil!”. „Voi fi «vocea poporului»”

0

Daniel Buzdugan este noul jurat al „Bravo, ai stil!” și debutează, miercuri, 6 februarie, în cea de-a șasea săptămână de competiție stilistică.

Actorul spune că va oferi o surpriză de zile mari. Cu cântec și cu voie bună, pe acorduri de muzica elenă, Daniel Buzdugan va oferi o reprezentație de dans grecesc, alături de Ilinca Vandici.

Noul jurat de la „Bravo, ai stil!” din această săptămână a mărturisit că nu de puține ori și-a manifestat dorința de a fi parte din acest show.

„Mă simt foarte bine cu cei trei jurați, niște specialiști în styling. Mă simt ca un băiat venit de la o echipă din divizia a treia care are șansa să stea lângă oamenii care fac legea în modă. Nu mă pricep la modă, dar când mă uit la unele dintre concurente, prind curaj. Voi fi «vocea poporului» la «Bravo, ai stil!», voi fi ca o persoană care se uită la acest show din fața televizorului. Comentariile în ceea ce privește ținutele vestimentare vor fi ca și cum aș vorbi cu prietenii mei cu care urmăresc emisiunea.

Pentru mine a fost o onoare să fiu la «Bravo, ai stil!». Nu de puține ori m-am întrebat oare cum ar fi să fac parte din acest show, să am un rol, așa că visul mi s-a împlinit. Știți cum se spune, ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. A…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.