Dani Oțil face mișto de medicul cu opt clase. Ce status și-a pus în mediul online.

0

Dani Oțil a făcut o glumă pe pagina sa de pe o rețea de socialiuzare. Prezentatorul de televiziune și-a modificat temporar statusul legat de locul său de muncă. El a scris, în mediul online, că este medic, făcând referire la Matteo Politi, alias Matthew Mode, falsul medic care este în centrul unui mare scandal în aceste zile.

„A început un nou job la Spitalul Monza. Azi – doctor. Chirurg estetică, unde pun eu mâna crește! Accept fotografii „de apropae”… sâni, fese și burice… pentru o primă evaluare online. Ninonino”, a scris Dani Oțil pe contul său de socializare.

Libertatea a dezvăluit că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile.

Citește și: Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi: „Neavând cunoștinte medicale, poți să faci astfel de complicații”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.