Dana Rogoz, pe covorul roșu la Cairo International Film Festival, cu ocazia premierei filmului Mo

0

În urmă cu două săptămâni, Dana Rogoz și-a surprins urmăritorii de pe Instagram după ce i-a anunțat un lucru extrem de important din cariera ei. Mai precis, filmul Mo, în care Dana interpretează rolul principal, a fost selectat la Cairo International Film Festival.

„Am o veste mi-nu-na-tă! Filmul MO a fost selectat la Cairo International Film Festival, unul dintre cele 15 festivaluri de categorie A din întreaga lume. @mofilmul va avea premiera în secțiunea Panorama International. În mai puțin de 2 săptămâni zburăm spre Egipt!”, a scris Dana pe Instagram.

Dana a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram din călătoria pe care a făcut-o în Egipt. Alături de ea a fost și soțul ei, Radu Dragomir. Aceștia nu l-au luat și pe fiul lor, Vlad, iar Dana a postat o imagine emoționantă cu fiul ei, spunând că îi este foarte dor de el. „Mi-e cam dor de omulețul ăsta”, a spus Dana pe Instagram.

Dana a povestit faptul că încă din prima zi de când a ajuns în Cairo, a rămas extrem de plăcut impresionată și a reușit să își…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.