Dana Războiu, prima declarație după ce s-a zvonit că divorțează | Româneşti, Vedete

0

Dana Războiu a dat de înțeles zilele trecute că ar avea probleme în căsnicie, iar presa a speculat un posibil divorț. Pentru a pune capăt zvonurilor, fosta prezentatoare TV a ținut să lămurească situația.

Dana Războiu este căsătorită cu omul de publicitate, Bogdan Enoiu, cu 17 ani mai în vârstă decât ea. Însă, dincolo de această diferență, cei doi se înțeleg foarte bine și nu încape discuție de divorț: „Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii și la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine și mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește. Face 60 de ani și cred ca e o vârsta la care ar trebui să ai mai multă înțelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbați tot nu e suficient, au relații cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferință asta pentru mine. Nu spun nimic de mulți ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată să-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, – a declarat Dana Războiu la Antena Stars.

Totul a început de la un mesaj dur pe care Dana Războiu l-a publicat pe contul său de Instagram și din care se înțelegea că este dezamăgită de partenerul său de viață. Se pare, însă că situația este sub control și la mijloc a fost doar o neînțelegere. Amintim că Dana Războiu a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.