Dan Negru s-a înscris la doctorat, la Jurnalism

0

Dan Negru își doreşte să înveţe în continuare şi s-a înscris la doctorat.”M-am înscris la doctorat, la Jurnalism. Da, încă studiez. De ce nu?”, a mărturisit Dan Negru pentru okmagazine.ro.

Prezentatorul TV a absolvit studiile Liceului Economic din Timişoara şi a obţinut media 9,20 la Bacalureat. Dan Negru a absolvit Facultatea de Drept şi Facultatea de Jurnalism, potrivit capital.ro.

Dan Negru vorbește foarte rar despre familia sa, alegând să fie cât se poate de discret. Însă, într-un interviu pentru okmagazine.ro, moderatorul TV a scos în evidență calitățile de gospodină ale partenerei sale de viață. „Eu nu gătesc. Nu le am cu gătitul. Nu le am deloc, recunosc. Codruţa, da. Soţia mea vine dintr-o localitate de pe lângă Arad. Femeile din zona aia gătesc. Mi-am luat femeie gospodină. Dar nu se vede pe mine, din fericire’, a dezvăluit Dan Negru.

Citește și

Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.