Dan Capatos, după ce a fost în spital. „Nu sunt încă la capacitate maximă și puterile îmi sunt diminuate”

0

 

Luni seară, Dan Capatos nu a fost prezent la cârma emisiunii Xtra Night Show. Acesta a ajuns pe mâna medicilor. La show, acesta a fost înlocuit de Cătălin Bordea, care a și explicat că Dan Capatos a enterocolită.

Marți seară, Dan Capatos a revenit în platoul emisiunii pe care o moderează la Antena 1. Prezentatorul TV a oferit amănunte despre starea sa.

„Nu mai este un secret că am lipsit ieri. Încerc să fac faţă astăzi provocării de a sta aici. În primul rând, vreau să mulţumesc unor persoane care au reuşit prin profesionalism şi prin lupta lor cu boala să mă aşeze în poziţie verticală, şi mai ales, pe un scaun normal, că pe altfel de scaune am tot stat zilele astea…

Le mulţumesc şi colegilor din echipa minunată care au făcut ca lipsa mea să nu fie simţită absolut deloc. În primul rând, celor din echipă şi apoi celor de aici, care au venit în faţa dumneavoastră, împreună cu Andrei Ştefănescu, cel care i-a ţinut locul lui Bordea, el fiind ocupat să-mi ţină locul mie, Vicăi, lui Cătălin, şi mai ales dumneavoastră.

Se pare că am creat un produs care merge şi fără piesele importante şi asta este cel mai important. Le mulţumesc şi celor care m-au susţinut. Ar putea fi un moment de stand-up ce am păţit zilele astea. O să vă rog să aveţi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.