Dan Bittman nu mai participă la Eurovision 2019. „Din păcate, în perioada semifinalelor sunt…”

0

 

Dan Bittman urma să se întoarcă din nou la Eurovision după 25 de ani de la prima participare. Însă, artistul a anunțat că nu va mai participa la la Eurovison 2019 dat fiind că în perioada când vor avea loc semifinalele nu se află în țară.

„Dragii mei, vă scriu aici pentru a vă ura un An Nou fericit, cu împliniri și sănătate, dar și pentru a va anunța că din păcate nu pot participa la concursul Eurovision 2019 deoarece în perioada semifinalelor sunt plecat din țară, fapt care îmi face imposibilă prezența în concurs.

Sincer îmi pare rău, deoarece ar fi fost o întoarcere după 25 de ani de la prima participare a României la Eurovision, fapt unic în istoria acestui concurs,îinsă sunt convins că este cel mai bine ca țara noastră să fie reprezentată de artiștii tineri și foarte talentați care ne bucură de ani buni încoace și care trebuie susținuți cu toată dragostea.

Vă mulțumesc pentru înțelegere. Dan”, a scris Dan Bottman în mediul online.

„În 1994, alături de trupa Holograf, Dan Bittman făcea istorie cu prima participare a României la etapa internațională a Eurovision Song Contest. În 2019, vom marca cea de-a douăzecea participare a țării noastre la acest prestigios concurs, iar prezența sa printre semifinaliștii Selecției Naționale a fost o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.