Dakota Johnson și Chris Martin sunt din nou împreună?

0

Actrița Dakota Johnson și solistul trupei Coldplay, Chris Martin, au fost fotografiați în timp ce luau cina în New York. Cei doi au fost surprinși la restaurantul Double Zero. Conform celor de la Daily Mail, ei au plecat ținându-se de mână, așa că avem toate motivele să credem că ei sunt din nou împreună.

În timpul cinei, cei doi nu au fost surprinși sărutându-se, așa cum au fost fotografiați Shawn Mendes și Camila Cabello, însă, și-au aruncat câteva priviri unul altuia destul de adorabile, așa cum ar face un cuplu.

În luna iunie, cei doi s-au despărțit, după o relație de doi ani, deși nu au confirmat niciodată știrea. Conform însă mai multor surse apropiate, cei doi s-ar fi împăcat în luna august. Aceeași sursă a declarat pentru E! faptul că „cei doi vor să petreacă mai mult timp împreună vara aceasta.” Și iată că așa și fac, petrec timpul împreună, deși nu confirmă faptul că s-au împăcat sau nici nu a fost o despărțire, ci doar o pauză.

Cei doi au fost văzuți împreună la mai multe evenimente mondene, dar au fost și într-o vacanță în Hamptons. La un moment dat, li s-au alăturat și fosta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.