Dacă partenerul tău face aceste 10 lucruri, atunci este foarte nesigur pe el

0

Poate că următorul scenariu ți se pare cunoscut: cunoști un bărbat și pare extraordinar – este galant, te copleșește cu atenție și cadouri, îți spune numai complimente, te tratează ca pe o prințesă și totul ți se pare desprins dintr-un basm. Un astfel de comportament nu are cum să nu îți placă mai ales dacă, în trecut, ai avut parte de un cu totul alt gen de bărbați. Și așa ajungi să crezi că ți-ai găsit jumătatea, sufletul pereche.

Însă, la scurt timp, începi să observi că toată atenția care îți plăcea începe să se transforme într-o obsesie și dorința lui de a te controla pare mai evidentă decât oricând. Este nevoie de toată energia ta pentru a-l convinge că îl placi, că îl iubești și toate acestea te consumă.

Prin definiție, oamenii care nu sunt siguri pe ei au mari carențe la capitolul încredere în propria persoană, abilitățile și calitățile lor.

Din nefericire, bărbați nesiguri pe ei sunt peste tot. Și dacă partenerul tău sau bărbatul de care simți că te îndrăgostești face lucrurile de mai jos, atunci cu siguranță se numără printre ei. Pentru a evita să te alegi cu inma frântă de un partener nesigur pe el, iată 10 semne de nesiguranță, de relație toxică, nesănătoasă, la care ar trebui să fii mai atentă.

Nu are prieteni și nici alte ocupații

Nu a menționat niciodată pe unul dintre prietenii lui și nici nu își petrece timpul liber cu altcineva în afară de tine. În afară de job, nu are alte pasiuni sau vreun hobby. Nu merge la sală, nu face sport, nu pleacă în drumeții. Atunci când nu este cu tine, stă acasă gândindu-se la tine. Poate că avea prieteni sau diverse activități, însă a renunțat la toate doar pentru a-și petrece fiecare minut alături de tine.

Crede că încă mai ai sentimente pentru fostul iubit

Este convins că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.