Dacă ignori aceste 6 semne, atunci ai putea risca să-ți distrugi căsnicia

0

Dacă nevoile emoționale îți sunt ignorate, începi să simți că nu ești iubită, că ai fost respinsă sau te gândești dacă ai făcut alegerea corectă de a fi alături de acel om pentru tot restul vieții. Iar atunci când toate aceste sentimente se adună și nu primești niciun răspuns din partea lui, începi ușor să te detașezi.

Se poate simți relativ normal să evitați să luptați pentru relație, așteptând ca totul să se rezolve de la sine. Însă, cu trecerea timpului, toate situațiile neplăcute se acumulează și se revarsă asupra căsniciei. Iar deznodământul poate fi intuit. De obicei, căsătoriile se destramă pentru că partenerii nu știu să se asculte unul pe celălalt. De asemenea, critica, atitudinea defensivă și reprimarea sentimentelor duc la despărțire. Iată care sunt cele șase semne care, odată ignorate, indică sfârșitul unei căsnicii:

Impulsivitatea

Unul dintre semnele evidente că mariajul tău se destramă este atitudinea impulsivă, rostirea unor cuvinte care pot fi regretate mai târziu. Multe persoane comunică atunci când sunt nervoase, însă de multe ori sunt percepute ca fiind critice sau îndreptând vina către partener. Așa că, ceea ce încearcă să comunice, de fapt, se pierde și este reconstruit și înțeles sub forma unui atac la adresa celeilalte persoane.

Evitarea problemelor

În loc să abordeze problemele care intervin de-a lungul timpului, multe persoane preferă să le ignore, acestea adunându-se până când situația scapă de sub control. În acele momente, vă dați seama că nu ați procedat corect, iar partea mai puțin bună este că s-ar putea ca eforturile de a îndrepta totul să fie în zadar.

Vă învinuiți unul pe celălalt

Multe persoane aleg să arunce vina pe partener, în loc să vorbească despre ceea ce simt, așa că nu sunt înțeleși pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.