[Dă binele mai departe] reIMAGINE.ro, platforma unde #impreuna ne readaptăm de Pandorra Story Style

0

Agenția full service Pandorra Story Style a lansat platforma www.reimagine.ro –  un manifest creativ & pozitiv – prin care ne îndeamnă ca în vreme de pandemie să fim puternici, uniți, empatici și incredibili de adaptabili. Nu este un website, ci este spațiul unde s-a unit o gașcă de super – prieteni pandorrieni, care îți împărtășesc experiențele și cunoștințele lor. www.reimagine.ro îți aduce acasă oameni dragi ție, pe care îi urmărești deja – influenceri, vloggeri, bloggeri – fiind creatori de conținut relevant, care au adunat în jurul lor comunității frumoase și acum se transformă într-o super-echipă, cu un super-scop: #impreună trecem cu bine peste orice!

„Ne-am inspirat din contextul și vremurile actuale, din activitatea noastră profesională dar mai ales din ceea ce ni se întâmplă tuturor. Da, stăm acasă dar am ales să ne reinventăm, să folosim timpul pe care l-am primit pentru a începe acest proiect. #reIMAGINE #impreuna este proiectul inițiat de echipa de super-eroi pe care o cunoașteți de 10 ani drept Pandorra Story Style dar este, înainte de toate, o invitație adresată tuturor de a își folosi imaginația, creativitatea și experiențele personale într-un mod constructiv. 

Am invitat alături de noi prieteni cu care ne-am întâlnit pe drum și vă adresăm tuturor o invitație la imaginație și creativitate. O invitație de a juca ce cărți avem în mână, de a continua drumul chiar dacă peisajul s-a schimbat, cel puțin pentru moment. Într-un context în care nu putem controla circumstanțele exterioare, avem și posibilitatea să reinventăm sau să ne reinventăm, să învățăm din ceea ce ni se întâmplă și să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.