Cum vede Jennifer Aniston faptul că împlinește 50 de ani

0

Jennifer Aniston are o carieră impresionantă, însă de-a lungul anilor pe prima pagină a revistelor a fost vorba, nenumărate ori, despre relațiile sale.

Prima căsătorie, cea cu Brad Pitt, s-a încheiat după cinci ani, în 2005, după ce actorul a cunoscut-o pe Angelina Jolie, cei doi formând un cuplu la scurt timp după aceea.

Întreaga lor poveste a fost cunoscută publicului, iar toată lumea s-a întrebat dacă Jennifer Aniston va mai găsi iubirea. Apoi, fanii actriței s-au bucurat când s-a aflat că aceasta s-a logodit cu Justin Theroux. Deși au format un cuplu timp de foarte mulți ani, căsnicia lor s-a încheiat după doi ani, aceștia oferind o declarație comună prin care au anunțat decizia de a divorța.

Au trecut aproape doi ani de la acel moment, iar Jennifer Aniston a spus că nu se grăbește să își găsească un nou iubit, potrivit International Business Times. Actrița va împlini 50 de ani pe 11 februarie, însă deși această vârstă importantă se apropie, ea nu se simte presată să găsească dragostea.

Mai mult decât atât, surse apropiate au declarat pentru Us Weekly că Jennifer „se simte bine” în privința noii etape din viața ei. „Ea nu este îngrijorată pentru numărul 50. Ea simte că viața devine mai bună odată…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.