Cum va fi prima zi de școală a Prințesei Charlotte

0

Ea va fi cunoscută de către profesori, dar și de către colegi drept Charlotte Cambridge, așa cum este și fratele ei cunoscut sub numele de George Cambridge. Așa s-a întâmplat și în cazul Prințului William și a Prințului Harry.

Kate a dezvăluit faptul că Charlotte abia așteaptă să înceapă școala, care este la o distanță destul de mică față de Kensington Palace. Thomas Battersea este o școală atât pentru fete, cât și pentru băieți, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani. În prima zi, ea își va cunoaște colegii, profesorii, iar printre disciplinele pe care le va studia se numără franceza, informatica, arta, muzica, dramaturgia, dar și balet. De asemenea, ea învăța și cum să fie mai creativă, cum să rezolve probleme sau cum să fie perseverentă.

La începutul acestui an, Simon O’Malley, care este directorul școlii Thomas Battersea, a spus că școala o va primi cu brațele deschise pe Prințesa Charlotte. Ba mai mult, el chiar a spus următorul lucru “Suntem bucuroși că Ducele și Ducesa de Cambridge au ales ca fiica lor, Prințesa Charlotte să i se alăture Prințului George în ceea ce privește studiile. O vom…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.