Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

0

Kate Middleton a împlinit 37 de ani și, deși poate te-ai aștepta la o petrecere importantă la Kensington Palace, se pare că aceasta preferă sărbătorirea aniversărilor în familie.

Potrivit Vanity Fair, Ducesa de Cambridge nu este foarte interesată de sărbătorirea zilelor de naștere, însă o face pentru copiii ei. Anul acsta, Kate a sărbătorit având o petrecere cu ceai la Kensington Palace.

Potrivit unei surse citate de Vanity Fair, „Kate nu este atrasă de petrecerile aniversare mari, dar Prințul George și Prințesa Charlotte adoră tortul, așadar va fi o petrecere specială cu ceai la Palat, cu lumânări și cadouri.”

Pe 9 ianuarie, de ziua Ducesei, Prințul George a fost la școală, iar Prințul William a participat la primul angajament oficial al anului. Astfel, Kate a sărbătorit în prima parte a zilei alături de Charlotte și Louis.

Din fericire, Prințul William se pare că n-a uitat de ziua soției sale, el spunându-le celor care i-au pregătit lui Kate felicitări că și el a știut că este aniversarea acesteia.

Ducesa de Cambridge și-a sărbătorit și anul trecut ziua în același fel, alături de William și copii. Ultima dată când aceasta și-a sărbătorit în public ziua de naștere a fost la împlinirea vârstei de 31…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.