Cum și-a celebrat Kate Hudson împlinirea vârstei de 40 de ani

0

Kate Hudson și-a aniversat ziua de naștere dând o petrecere fabuloasă alături de prieteni, la casa ei din California. Derek Blasberg, un vechi prieten de-ai lui Kate, a adăugat o imagine pe Instagram în care a scris despre cum actrița a reușit să dea o petrecere în ultimul moment: „După ce s-a gândit dacă să organizeze sau nu o petrecere – acum șase luni -, ieri dimineața @katehudson s-a dat bătută și și-a lăsat prietenii să-i pătrundă în casă, a instalat un cuptor de pizza și un bar cu tequila, celebrându-și cei 40 de ani. A fost spontan și boem și distractiv și fabulos, exact ca sărbătorita.”

Blasberg a postat și pe Insta Story cum Hudson pregătește pizza, în timp ce Jamie Mizrahi a postat o fotografie de grup alături de Hudson, Hawn, Oliver Hudson, Sara și Eric Foster, Kurt Russell, Michael Kives și mulți alții. Printre invitați s-au numărat și alte celebrități precum Reese Witherspoon, Orlando Bloom, Johnny Knoxville, Rachel Zoe și Leonardo DiCaprio.

Actrița a postat o fotografie alături de cei trei copii ai săi, Ryder (15 ani), Bingham (7 ani) și Rani (6 luni), adăugând în descriere: „Mi s-au îndeplinit dorințele. Vă mulțumesc pentru toată dragostea.”

Citește și:
Michelle…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.