Cum și-a ales Lady Gaga numele de scenă?

0

Fără îndoială, putem spune că Lady Gaga este un icon. După ce ne-a demonstrat, de-a lungul timpului, că este o artistă desăvârșită, construindu-și o carieră de succes în industria muzicală, anul acesta ne-a uimit cu prestația din „A Star is Born”, pentru care a primit și o nominalizare importantă la Premiile Oscar.

Având în vedere atenția pe care o primește mai ales acum, tot mai mulți fani și-au dat seama că nu cunosc o poveste importantă în ceea ce o privește pe artistă: cum și-a ales Lady Gaga numele de scenă?

În 2010, Gaga a afirmat într-un interviu pentru revista Flybe că producătorul muzical Rob Fusari, care se întâmpla să fie iubitul ei la acea vreme, a fost primul care i-a spus Gaga, pentru că vocea și stilul ei îi amintea de melodia „Radio Gaga”, a formației Queen. În același timp, Stefani Joanne Angelina Germanotta (numele său real) a completat pseudonimul cu „Lady”.

„Începuse să-mi spună Gaga de câte ori mergeam în studio. Când ne pregăteam să începem treaba, eram convinsă că voi cânta sub numele meu real, însă în scurt timp mi-am dorit să mă reinventez. Așa că am spus, ce crezi despre Lady Gaga, pentru că Gaga inspiră nebunie, iar Lady are multe conotații. Am fost la o școală…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.