Cum se va numi bebelușul Ducilor de Sussex. Pe ce nume pariază britanicii | Străine, Vedete

0

Vestea că bebelușul regal a venit pe lume a fost anunțată chiar de Prințul Harry, care a declarat că nu s-au hotărât în privința numelui pe care îl va purta fiul său, dar a menționat că micuțul va fi arătat lumii mâine. Până atunci, britanicii pariază pe câteva nume, potrivit Mediafax.

La casele de pariuri din Marea Britanie, cele mai înalte cote le au numele Arthur, Philip, după Ducele de Edinburgh, Alexander, James, Albert și Alfred.

De asemenea, un purtător al unei case de pariuri a declarat că favorite sunt numele James și Alexander, urmate de Arthur, Edward și Oliver, conform Libertatea.

Nu este exclus ca bebelușul regal să poarte prenumele tatăl său, Henry, sau cel al bunicului patern, Charles. Așa cum s-a mai întâmplat, Ducii de Sussex s-ar putea abate de la tradiția familia regală, obișnuită să aleagă nume convenționale, și să aleagă pentru fiul lor un nume modern.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și al șaptea în ordinea succesiunii la tronul britanic ar putea purta și un nume tradițional american, ținând cont de originile mamei sale. Americanii mizează pe variante precm Liam și Noah, în timp ce la canadieni prenumele favorit este Benjamin.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a intrat în travaliu duminică după-amiază și a născut luni dimineață,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.