Cum se pun genele magnetice?

0

Serumuri de creștere și îndesire a genelor. Extensii de gene. Tot felul de proceduri și tehnici care îmbunătățesc aspectul genelor și le curbează. Sute de tipuri diferite de mascara, care îți promit gene de X ori mai lungi și mai dese. Tehnici de laminare.

În ciuda multitudinii de variante de îmbunătățire a aspectului natural al genelor proprii, make-up artiștii și vedetele din întreaga lume nu vor să renunțe și pace la aplicarea genelor false. Acest truc de înfrumusețare prinde noi și noi upgrade-uri în ultima vreme.
Dacă înainte genele false se puteau aplica numai prin lipire cu adeziv special, a apărut o tehnică nouă mult mai comodă și mult mai puțin invazivă – cea care folosește magneți.

Acest tip de gene false au „în dotare” niște magneți minusculi plasați strategic de-a lungul liniei genelor, care ajută ca genele naturale să fie prinse între cele două rânduri de gene fixate prin forță magnetică. Da, ca un fel de sandvici! Astfel, pentru a aplica gene magnetice, nu ai nevoie nici măcar de pensetă, darămite de adeziv. Le poți fixa cât ai zice pește, doar cu ajutorul buricelor degetelor!

Aplicarea propriu-zisă a genelor magnetice se face relativ simplu. Fiecare produs este ușor diferit, în funcție de brandul ales, deci este indicat să urmezi, pas cu pas, instrucțiunile de pe ambalaj înainte de folosirea oricărui tip nou de gene magnetice.

În primul rând, este recomandat să tai banda, astfel încât să se potrivească în mod natural de-a lungul liniei naturale a genelor. Apoi, specialiștii recomandă aplicarea rimelului, pentru a conferi genelor mai multă aderență.
Următorul pas este să aplici banda superioară magnetică în partea de sus a liniei genelor tale naturale. Apoi fixează banda magnetică în partea de jos, sub linia genelor naturale. Datorită magneților, acestea se vor fixa pe loc, prinzând genele tale naturale la mijloc, pe orizontală.

Există și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.