Cum se pregătesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru al doilea bebeluș. Ce au învățat-o pe fiica lor

0

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și soțul său, muzicianul Tavi Clonda, au făcut declarații despre viața lor de familie. Cei doi au împreună o fetiță, Victoria.  Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță anul acesta.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au explicat cum se pregătesc pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil, dar și cum încearcă să-i explice micuței Victoria că va avea o surioară.

„Joaca cu Victoria e pe primul loc în viața mea! Nu mi-am dorit băiat, dar Victoriei îi place să se joace cu mingea. Nu prea îi plac mașinuțele”, a declarat Tavi Clonda.

„Noi, în perioada asta, ne ocupăm foarte mult de ea (n.r. Victoria, fiica lor) când vine vorba de joacă. Mai ales Tavi, că el nu are o burtă așa mare și are flexibilitate să se joace cu copilul. Tavi a cumpărat și un cărucior mic de bebeluși pe care îl întoarce, i-am cumpărat și un bebeluș de Crăciun, cadou, și este joaca cu bebe.

Tavi a învățat-o că trebuie să-l iubească pe bebe și sper să se întâmple la fel și cu cel mai nou membru al familiei noastre, bebelușa cea nouă. Cele mai multe jocuri le fac ei doi și asta ne-am propus, să stăm cât mai mult cu ea și o să încercăm să facem la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.