Cum se poate folosi crema BB

0

Deși nu pare așa, aplicarea unui produs ca BB Cream nu este la fel de simplă pe cât credeți.  Așa că, nu vă grăbiți, deoarece veți pierde cu siguranță principalele beneficii ale efectelor acestei creme, ce poate fi folosită și ca fond de ten.

Pentru ca un astfel de produs excepțional să nu treacă neobservat, vă oferim acest articol, astfel încât să puteți învăța cum să aplicați o cremă BB.  Iată câteva considerente importante.

Ce oferă crema BB

Înainte de a cumpăra o cremă BB, mai întâi aflați ce conține și ce rezultate oferă. Fiecare cremă are o varietate de proprietăți și efecte. Unele dintre proprietăți sunt hidratarea, albirea pielii, protejarea impotriva razelor UV, colorarea pielii, anti-îmbătrânire, printre altele.

Alegeți cea mai bună cremă pentru tipul vostru de piele

În cazul în care tenul are un aspect uleios, vă recomandăm să alegeți o cremă BB cu textură mată. Această piele este de obicei mai sensibilă, astfel încât un produs obținut din extracte naturale este mai bun. Dacă tenul are o textura normală / mixtă, o cremă hidratantă BB Cream il va face mai moale, iar dacă tenul este uscat, atunci cel mai bun produs este cel cu o consistență mai lichidă.

Cum se aplică o cremă BB

Rețineți că înainte de a aplica orice cremă, trebuie să vă curățați și să vă hidratați bine tenul. Pentru a începe aplicarea cremei BB, este indicat să plasați puțin produs pe dosul mâinii. Astfel, il veți putea aplica uniform.

Apoi, luati o catitate mica de produs și aplicați cu degetul cinci puncte pe față: centrul frunții, vârful nasului, pe fiecare obraz și bărbie. Luați în considerare faptul că punctele ar trebui să fie de dimensiuni mici și să aibă aproximativ aceeași cantitate.

Dacă, în loc de puncte, optați pentru aplicarea unor dungi de cremă, de exemplu, fața voastră va părea prea încărcată.

Pentru a aplica crema, utilizați doua degete și, printr-o mișcare circulară, uniformizați produsul. Se pornește de pe frunte, spre nas și bărbie, pentru a termina pe obraji. Întotdeauna apăsând ușor pentru a extinde crema uniform, fără a irita pielea.

Când ajungeți în zona ochilor, uniformizați bine și tapotați mai apasat, pentru a evita apariția de linii fine.

După aplicarea pe ten, așteptați câteva minute astfel încât crema să fie absorbită de piele, iar dacă observați unele imperfecțiuni, este timpul să le estompați sau să le ascundeți. Dacă considerați că aveți nevoie de o mai mare acoperire, puteți aplica strat suplimentar de BB Cream sau puteți aplica peste cel existent o pudră compactă.

Amintiți-vă că aceasta cremă se comportă ca un fond de ten, iar la sfârșitul zilei, trebuie să vă îndepărtați machiajul folosind același proces, să vă curățați fața și să o hidratați.

Intrați pe Redvelvet.ro și achiziționați-vă o cremă BB de cea mai bună calitate

Red Velvet și-a propus să ofere clienților săi cele mai bune produse cosmetice originale, de la cele mai cunoscute branduri.

În acest magazin online veți găsi cea mai bună gamă de fond de ten Dermacol, Sleek, Milani, L’Oreal Paris Makeup Revolution etc.

De exemplu, o bună opțiune pentru voi este BB cream Dermacol Magic Beauty 8 in 1 Fair, o cremă cu o textură fină, disponibilă în 4 nuanțe naturale. Produsul conferă hidratare și, în aceeași măsură o acoperire naturală, având efect și de fond de ten.

Textura cremoasă conține:

– acid hyaluronic, ce are efect de întinerire a celulelor și formarea fibrelor de colagen și elastină, conferind elasticitate și fermitate tenului;

–extract de semințe de măr, ce previne îmbătrânirea pielii;

–proteine de mătase;

–glicerină, ce hidratează pielea și previne deshidratarea

Originalitatea produselor oferite de Red Velvet este certă, proveniența acestora fiind 100% sigură. Așadar, intrați pe site și achiziționați cele mai bune produse cosmetice.

Pe lângă fond de ten veți găsi și pudră, spray fixare, iluminator, ruj lichid, rimel, printre altele, la un preț excepțional.

Profitați acum de ofertele de pe site, căci nu veți regreta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.