Cum se înțelege Mioara Roman cu primul soț

0

Mioara Roman are numai cuvinte de laudă la adresa primului ei soț, Iosif Zilahy. Deși au divorțat la câțiva ani după nașterea Catincăi, iată că bărbatul i-a oferit, de-a lungul timpului, un ajutor necondiționat. Mariajul celor doi a început când Mioara era foarte tânără și, deși fusese avertizată de tatăl ei să nu se grăbească să facă marele pas, iubirea și-a spus cuvântul, dar tot ea s-a stins după un deceniu.

„Tatăl meu mi-a spus: «Te măriți la 20 de ani, dar la 30 o să fie altceva». Și într-adevăr, am făcut-o pe Catinca la 27 de ani și pe urmă după vreo 3 ani, intervine, nu știu ce intervine, dar ne-am despărțit în condiții normale, deși pe vremea lui Ceaușeșcu, un divorț dura 5 ani și costa 6 000 de lei. Așa s-a întâmplat și la noi”, ne-a spus Mioara Roman.

Fiecare și-a refăcut viața, nu și-au purtat ranchiună, ci dimpotrivă. Atunci când ea a avut nevoie de ajutor, Iosif i-a fost alături.

„În ’78 cand m-am mutat cu Petre, când am primit eu casă de la radio și m-am mutat pe Calea Victoriei, țin minte că a venit și ne-a ajutat. Nu numai că mă pot baza pe el, dar avem relații normale și naturale”, a declarat, pentru Libertatea, Mioara Roman.

La Revoluție, Mioara s-a adăpostit în casa primului soț

Mioara Roman recunoaște că și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.