Cum scapi de dependența față de partener

0

Fiecare om are nevoie de propria independență, de aceea câteva lucruri sunt esențiale pentru a nu uita ce te face fericită. Iată cum să scapi de dependența față de partener:

Ieși mai mult

Nu renunța la prieteni și la familie! Dacă simți că legăturile cu aceștia se pierd, ai putea să organizezi o ieșire unde să vii singură, căci prietenii și familia au fost acolo înainte că tu să ai o relație. Dacă nu simți că ești încă pregătită pentru o seară în club, ai putea alege o cafenea liniștită pentru a petrece timp cu prietenii tăi și a vă pune la curent. Sfaturile lor pot fi folositoare și așa te poți asigura că relațiile nu se răcesc și că, din când în când, poți avea parte de o seară relaxantă cu oamenii ce te cunosc de multă vreme. Cu familia ai putea petrece timp la cină, urmărind filme sau spunând povești amuzante din copilărie.

Descoperă cine ești și cine erai

Lucrurile mici ne pot schimba perspectiva asupra fericirii. O baie relaxantă sau o sesiune de shopping de una singură te pot ajuta să te bucuri singură de micile plăceri. Poți să urmărești un film siropos sau să citești cartea aceea pe care o ai în bibliotecă de ceva vreme pentru a te bucura de timpul petrecut singură și a căuta independența. Nu renunța la hobby-uri doar pentru a petrece cât mai mult timp legat de partener! Dacă tu simți că vechile cursuri de dans te făceau fericită le poți include în programul tău fără a amenința timpul petrecut în cuplu.

Bucură-te fără alte așteptări

O relație sănătoasă constă în mersul în doi prin viață. Tu și partenerul tău ați putea să vă felicitați mereu chiar și pentru realizările mici, căci fiecare om are nevoie de o încurajare. Și mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.