Cum să te îmbraci pentru forma corpului tău (fără să îl compari cu un fruct)

0

Dintotdeauna am fost învățate că trebuie să ne îmbrăcăm potrivit formei corpului nostru, acest sfat fiind urmat de obicei de înșiruirea a numeroase fructe, pară, măr și lista poate continua.

Având în vedere că aceasta catalogare poate fi considerată destul de învechită și, mai ales, pentru că fiecare persoană ar trebui să se îmbrace așa cum se simte mai bine, evidențiind trăsăturile care îi plac.

Așadar, îți prezentăm și alte criterii pe baza cărora să îți găsești stilul, într-un mod care nu pune accent pe formă, ci mai degrabă pe ceea ce iubești tu la corpul tău.

1. Dacă îți iubești pieptul

Dacă îți place să îți pui în evidență pieptul, există numeroase moduri în care o poți face într-un mod stylish. Atunci când alegi un top sau o rochie, alege un decolteu adânc. Încearcă să menții în restul ținutei un look mai serios, pentru ca outfit-ul să fie unul classy. Asigură-te așadar că restul corpului este acoperit, poartă o jachetă sau un sacou pentru o apariție sexy, dar deloc vulgară.

2. Dacă îți iubești talia

Cel mai simplu lucru pe care îl poți face este îți pui în evidență talia cu ajutorul unei curele. Acest look este foarte feminin și, poți încerca acest lucru și cu un sacou oversize sau o vestă. De preferat ar fi să nu te întorci la acele curele foarte late, ci să creezi un efect armonios din punct de vedere vizual.

3. Dacă îți iubești brațele

Dacă depui efort constant la sală și este foarte mulțumită de felul în care arată, este normal să îți dorești să le scoți în evidență. Alege topuri fără mâneci (atunci când temperaturile îți permit). Totodată, alege culori deschise în partea superioară a corpului și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.