Cum să te îmbraci ca domnișoară de onoare la o nuntă primăvara?

0

Odată cu primele lalele poți considera că este oficial primăvară și în același timp să te aștepți la invitații pentru că sezonul nunților de abia începe. Ce mireasă nu visează la o nuntă ca în povești, unde să pună bazele unui nou început înconjurată de primii boboci ai anului? O poveste de dragoste care ia naștere în cel mai frumos anotimp pare formula perfectă pentru o căsnicie fericită. De aceea, nu e de mirare că atât de multe mirese aleg să-și petreacă cea mai frumoasă zi din viața lor primăvara. Pe de altă parte, știm cât de greu este ca domnișoară de onoare să excelezi la un asemenea eveniment mai ales din cauza ținutei și de aceea ți-am pregătit o listă cu trucuri și sugestii vestimentare, pentru ca tu să poți să te concentrezi doar pe îndatoriile tale față de mireasă.

#1 Mânecile sunt mereu un detaliu practic-chic!

Știm cât de tentant este să apuci prima rochie în bretele din garderobă, să consideri că ai terminat cu alegerea ținutei și să treci la task-ul următor. Dar în aprilie sau mai poate fi încă frig și nimic nu este mai rău decât să nu te poți bucura de un eveniment din cauza unei ținute inconfortabile. Pentru a arăta bine și în același timp a te simți bine la o nuntă de primăvară, încearcă rochii Poema de zi cu mâneci lungi sau trei sferturi care să-ți țină de cald, dar și să adauge o doză de mister și farmec ținutei tale.

LIN . APPAREL, un nou brand de modă românesc

#2 Cu o floare nu se face primăvară, dar cu o fată frumoasă da!

Natura care freamătă de viață și culoare parcă te îndeamnă să nici nu te mai gândești la altceva decât imprimeurile florale atunci când îți alegi ținuta de domnișoară de onoare pentru o nuntă primăvara. Dar nu numai florile de pe rochie, ci și zâmbetul de pe buze, obrajii alintați de primele raze de soare, sau buclele îngrijite,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.