Cum să te ferești de persoanele nepotrivite atunci când folosești aplicații de dating

0

Suntem într-o permanentă schimbare, iar acest lucru înseamnă că trebuie să ne adaptăm la tot ceea ce apare nou, inclusiv la aplicațiile de dating.

Cu toate am încercat măcar o dată Tinder, fie și din pură curiozitate sau din dorința de a ne distra. Acum aplicațiile de dating online sunt extrem de folosite și putem să recunoaștem faptul că ne fac viața mult mai ușoară. Chiar dacă poți părea ușor reticientă la început și să te întrebi dacă este într-adevăr în regulă să te întâlnești cu o persoană cu care doar ai schimbat câteva vorbe în mediul virtual, acum, având tehnologia la îndemănâ, acest lucru nu mai este ciudat.

În ciuda faptului că pare foarte interesant și că aproape nimic rău nu s-ar putea întâmpla, află că pot exista și persoane care își fac un cont fals pe o aplicație de dating doar pentru a afla informații confidențiale despre persoane.

1. Înainte să răspunzi la un mesaj de la cineva, verifică-i poza de profil

Deși poate părea banal, însă un mic detaliu cum ar fi imaginea de profil a cuiva poate spune multe lucruri despre acea persoană. Înainte să îi răspunzi cuiva, asigură-te că poza de profil pe care o are este una reală. Dacă are câteva poze, din ipostaze diferite, înseamnă că acea persoană este una reală. Un lucru la care ar mai trebui să fii atentă este dacă el are imagini și cu prietenii lui pe profil. 

2. Citește-i descrierea

Chiar dacă nimeni nu stă să citească descrierea unei persoane pe Tinder, află că este importantă și îți poate spune care sunt intențiile acelei persoane, dacă își dorește o relație serioasă sau nu. Cei mai mulți aleg să fie sinceri și să spună încă de la început ceea ce…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.