Cum să te asiguri că nu vei da greș la prima întâlnire

0

Dacă și anul acesta ți-ai petrecut Dragobetele singur, iar de Valentine’s Day efectiv ai dat turn off la rețelele sociale doar pentru a nu mai vedea fotografii cu îndrăgostiți și declarații de dragoste, cu hashtaguri de tipul „iubirea mea”, „jumătatea mea mai bună”, e ok. Situația devine inconfortabilă dacă te simți singur, mai ales dacă nu mai ai de mult 30 de ani, și ai vrea o parteneră. Nu e nicio dovadă de vulnerabilitate să fii onest cu tine și să recunoști că ai nevoie de afecțiune și că îți dorești să oferi ceea ce ai mai frumos și mai bun unei persoane care să te completeze. 

Având în vedere contextul actual, este mai dificil ca acum doi ani, de exemplu, să găsești pe cineva, să cunoști oameni noi, să ai parte de socializare. Chiar dacă au început din nou petrecerile, acestea sunt organizate în formule restrânse. Cât despre ieșirile în oraș, deși reluate, acestea sunt câteodată evitate de către prieteni, din dorință de a nu-i expune pe cei dragi. Astfel, nu e mai e o noutate că a recurge la o aplicație de dating rămâne o opțiune pe care să o iei în considerare. Lasă prejudecățile deoparte, până la urmă calitatea unui om nu este definită de locul în care îl cunoști, iar o tipă cu care te intersectezi pe Tinder nu e cu nimic mai prejos decât o alta, întâlnită la o piesă de teatru.

Iată ce ai putea face pentru a te asigura că totul va decurge ca la carte atunci când ajungeți față în față.

Grija pentru detalii

Nu trebuie să fii varianta lui Brad Pitt din tinerețe pentru a fi plăcut. Însă trebuie să ai grijă de tine, să ai în fața oglinzii un om de care tu te-ai putea îndrăgosti. Așadar, adoptă o ținută casual, care te definește, haine în care să te simți în largul tău. Dacă ai probleme cu greutatea, dureri articulare, lipsă de energie, încearcă să iei măsuri. De exemplu, la îndemână și la un preț accesibil îți poate fi urimil forte, un complex de vitamine și magneziu care te poate ajuta în mod real și-ți poate reda vitalitatea într-un timp scurt.

Totodată, ai grijă la detalii, de foarte multe ori sunt tocmai acele indicii „scanate” de celălalt. De exemplu, nu e o tragedie nici dacă ai mătreață, atât de familiară tuturor, și câteva imperfecțiuni ale pielii. Esențial este să nu te complaci în situație. De exemplu, poți comanda sampon antimatreata, astfel încât să faci primul pas pentru a scăpa de această afecțiune. Vei resimți efectele încă de la prima utilizare.

 

Încrederea în sine

Fără doar și poate, încrederea în tine e cel mai important accesoriu. Un zâmbet, o postură corectă, gesticularea, subiectele articulate, toate acestea pot reprezenta „arsenalul” de care orice bărbat are nevoie la orice vârstă. Nu încerca să monopolizezi conversația, nu pretinde că tu ești cel care le știe pe toate, de la soluții de eradicare a sărăciei în Africa la soluții pacifiste pentru Ucraina, nu îți întrerupe interlocutoarea în timp ce-ți povestește ceva și, mai ales, fii un bun ascultător. 

În rest, compatibilitatea în relație înseamnă mult mai mult decât aspectele expuse anterior, însă e bine să începi orice, chiar și o tatonare, având multă încredere în potențialul tău și fiind încrezător în ceea ce poate să îți aducă bun ziua de mâine.

 

Sursă foto: unsplash.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.