Cum să supraviețuiești unei nunți atunci când ești singură (și te simți a nimănui)

0

A venit vara și o dată cu ea a început sezonul nunților, știi tu: acele petreceri stropite cu mult alcool, la care asculți o muzică îndoielnică și trebuie să faci conversație cu oameni pe care-i cunoști, dar mai ales cu oameni cu care n-ai nimic în comun. Nu zic că nunțile ar fi niște petreceri chinuitoare, sunt cu siguranță niște evenimente fericite măcar pentru doi oameni prezenți la adunare: mirele și mireasa, care îți sunt prieteni și pentru care te bucuri sincer.

Dar ce te faci dacă tu ești domnișoara de onoare, lipsită de partener și pe care au tăbărât toate rudele binevoitoare cu întrebări?! Practic întreaga zi va fi o confruntare cu situația ta inconfortabilă, aceea de persoană singură, la o petrecere gândită parcă numai pentru cupluri.

Așadar, cum faci față unei zile atât de provocatoare și cum te tratezi după atâta inadecvare? Te duci acasă, cu o sticlă de gin furată de la nuntă și-ți plângi de milă? Îți reinstalezi aplicațiile de dating? Accepți întâlnirea aranjată de mama ta cu fiul celei mai bune prietene a ei? Poți lua în calcul toate aceste soluții (deși nu sună prea sexy) sau poți pur și simplu să-ți dai seama că nu-ți dorești în acest moment o relație. Însă asta nu te va face neapărat să te simți mai bine…

Ca să combați tristețea care se instalează după o nuntă, există trei metode nu neapărat infailibile, dar pe care merită să le încerci:

1. Amintește-ți că este absolut în regulă să fii singură!

Este cel mai important lucru pe care trebuie să ți-l spui în astfel de momente. Gândește-te cum ar fi să te găsești prinsă într-o relație de cuplu care nu merge, cu cineva căruia nu-i pasă neapărat de tine sau cu care ai o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.