Cum să slăbești corect înainte de nuntă

0

Nu există mireasă care să nu își dorească o siluetă de invidiat în ziua cea mai importantă. Înainte de a începe să urmezi o dietă și să mergi la sală, este indicat să citești următoarele sfaturi.

1. Regulile prea severe îți vor dăuna

Cel mai probabil ziua nunții pentru tine este ca un termen limită dincolo de care nimic nu mai are importanță. Îți dictezi foarte multe reguli stricte de care probabil nici nu vei mai ține cont după ce nunta a luat sfâșit. Sănătatea ta poate fi serios afectată dacă nu introduci în alimentația ta elemente nutritive esențiale. În plus, este probabil ca ușor ușor să renunți la tot ceea ce ți-ai pus în gând. Un program de slăbit mai flexibil te va ajuta foarte mult să ai totul organizat și vei putea scădea în greutate treptat, fără să te stresezi.

2. Nu te apuca să slăbești cu o lună înainte de nuntă

Dacă ți-ai pus în gând să slăbești mai multe kilograme până la ziua cea mare, începe cu ceva timp înainte, nu cu 2-3 săptămâni. Înafară de dieta severă pe care este posibil să o alegi, ai foarte multe detalii organizatorice pe care trebuie să le pui la punct, ceea ce îți va mânca efectiv energia. Nu îți dorești să cazi pe stradă de epuizare chiar în cea mai importantă zi din viața ta.

3. Nu cumpăra rochia prea devreme

Gândește-te că rochia de mireasă și verigheta trebuie să ți se potrivească la fix în ziua nunții. Dacă îți dorești să scapi de mai multe kilograme, amână momentul alegerii rochiei sau notează-ți într-un carnețel să treci pe la croitor pentru unele modificări. În plus, este recomandat să nu te grăbești să îți cumperi o rochie cu câteva numere mai mici, cu gândul că vei slăbi și vei încăpea în ea. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla pe parcurs.

4. Fixează-ți un scop realist

Ar fi superb să poți slăbi multe kilograme într-un timp scurt, doar că nu trebuie să uiți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.