Cum să obții cele mai apreciate ținute casual pentru femei

0

Pentru fiecare dintre noi, există zile în care ne dorim să îmbrăcăm o ținută casual, în care să ne simțim confortabil. Fie că este vorba de jeanșii skinny sau de cei clasici, de tricourile simple sau de cele cu inserții îndrăznețe, aceste piese vestimentare sunt ușor de asortat atunci când nu vrem să ieșim prea mult în evidență. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu poți fi la modă, în timp ce porți o ținută lejeră. Mai mult decât atât, știai că te poți îmbrăca lejer chiar și la birou?

Pentru aceasta, tot ce trebuie să afli este ce înseamnă ținuta casual cu adevărat și cum o poți obține, utilizând obiecte vestimentare simple, dar care nu vor trece neobservate. Astăzi îți vom prezenta câteva recomandări practice care te vor ajuta să arăți bine, chiar și atunci când tot ce vrei este să porți jeanșii tăi favoriți.

Ce înseamnă ținuta casual

O ținută casual este una care presupune purtarea unor haine confortabile. Acestea nu sunt specifice mediilor de lucru formale, fiind mai frecvent utilizate în timpul liber, în cadrul ieșirilor în oraș cu prietenii. Există și situații în care te poți îmbrăca casual la birou, însă în acest caz trebuie să te încadrezi în anumite standarde. O ținută casual poate fi reprezentată de jeanși în diverse situații, însă depinde și cu ce sunt asortați aceștia. Iată câteva sugestii practice, care te vor ajuta să obții cele mai atractive ținute lejere!

Ținute casual – Recomandări practice

Există o serie de elemente comune stilului casual adoptat atât de către femei cât și de către bărbați.

Blugii

Jeanșii reprezintă cea mai populară piesă vestimentară, specifică acestui stil. Cu toate acestea, trebuie să alegi cu atenție blugii, în funcție de activitățile pe care le vei desfășura, în ziua…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.