Cum să îți obișnuiești părul să nu se mai îngrașe repede, în 4 pași simpli

0

Și da, e enervant să fie necesar să îți speli părul foarte des. Când ți-e lumea mai dragă, părul tău arată deplorabil. Dar avem și o veste bună! Poți controla, cât de cât, acest lucru. Treptat, vei reuși să îți obișnuiești părul să nu se mai îngrașe atât de repede.

Secretul stă în modul în care îl îngrijești. Primele săptămâni vor fi grele, bineînțeles. Nu îți vei putea aranja părul așa cum vei dori, căci vei fi nevoită să îl ții strâns în coadă. După aceea, însă, totul va fi bine, garantat.

Ziua 1: Spală-l

Începe procesul de educare’ a părului… spălandu-l. Bineînțeles. Doar e nevoie de un restart. Nu vei folosi un șampon pentru par gras. E nevoie să folosești unul ceva mai light, care să nu îți încarce și să îngreuneze părul prea mult.

Ziua 2: Fără șamponare!

Treci peste spălatul părului. Uită-te la un episod din serialul tău preferat în timpul în care, în mod normal, ți-ai fi spălat părul. Sau fă orice altceva îți face plăcere, căci e timpul să uiți de spălatul părului. Dacă părul tău arată, totuși, prea murdar, apelează la un șampon uscat. Îl găsești în mai toate magazinele. Dacă părul tău se îngrașă prea repede, secretul este să aplici șampon uscat pe rădăcini imediat după ce ți-ai spălat părul. Astfel, imediat ce scalpul tău va începe să devină uleios, șamponul uscat va începe să acționeze. Poți aplica oricât șampon uscat ai nevoie în următoarele zile.

Ziua 3: Messy hair style

Probabil părul tău nu arată prea bine în acest punct al procesului. Partea bună este că există o mulțime de moduri în care îți poți aranja părul, astfel încât să pară că e voit nepus la punct. Acest stil este chic și în trend. Îți poți prinde părul, pur și simplu, cu o panglică. De asemenea, îl poți prinde în coadă sau în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.