Cum să îmbunătățești textura pielii pentru un ten perfect

0

Atunci când ne gândim la o piele perfectă ne gândim la o piele fără imperfecțiuni sau fără puncte negre. În mod evident, lipsa acestora este minunată, însă pentru a avea un ten perfect este foarte importantă și textura pielii, aceasta fiind cea mai importantă pentru un aspect perfect.

De cele mai multe ori dacă pielea ta nu pare uniformă de vină este faptul că există celule moarte care se pot aduna la suprafața pielii. Din cauza acestora pe pielea ta se simt denivelări fine și chiar mici imperfecțiuni alături de un look lipsit de strălucire.

Ce afectează textura pielii? În primul rând factorii externi, de exemplu razele UV și poluarea. Astfel, tenul este primul loc unde poți vedea efectele îmbătrânirii premature, deoarece în această zona pielea este cea mai subțire. Un alt lucru care o poate afecta este chiar regimul tău de îngrijire sau, mai bine zis, lipsa acestuia.

Textura pielii poate fi îmbunătățită urmând tratamente recomandate de medicul dermatolog, însă vei vedea rapid rezultate și dacă urmezi aceste sfaturi simple.

1. Hidratează-te corespunzător

Este important să bei un volum potrivit de lichide, însă asta nu înseamnă că poți bea băuturi carbogazoase, nesănătoase. Textura pielii poate fi îmbunătățită dacă bei suficientă apă în fiecare zi, deoarece pielea ta are nevoie de hidratare. în felul acesta vei observa că tenul tău va fi mai strălucitor și uniform.

2. Îndepărtează celulele moarte

O dată pe săptămână este important să îți exfoliezi pielea. Poți face asta fie cu aparat electric cu o perie specială fie utilizând un exfoliant cu particule abrazive. Este indicat să testezi mai multe produse și să îl găsești pe cel potrivit pentru tine. Produsele prea agresive pot răni pielea și pot activa o producție de sebum în exces.

3. Folosește un exfoliant…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.