Cum să faci cele mai utile, emoționante și accesibile cadouri de Crăciun?

0

E mai simplu decât crezi să faci cele mai emoționante și accesibile cadouri de Crăciun – tot ce trebuie ca să eviți valul de consumerism ce macină tone de produse inutile în sezon este să îți pui tu imaginația și un pic de timp la bătaie. Îți garantez că vei fi mult mai satisfăcută decât în urma unei sesiuni-maraton de cumpărături prin mall-uri. Iar pentru asta există câteva rețete cu care mergi la sigur.

Fă ceva cu mâinile tale

Cele mai accesibile cadouri de Crăciun care îi vor mișca cu siguranță pe cei care le primesc sunt cele făcute cu mâinile tale. Fie că alegi să coci o prăjitură (da, poate fi un cadou foarte inspirat, mai ales dacă știi preferințele culinare ale celor care o vor primi) sau să personalizezi (ba chiar să construiești din start) anumite obiecte, nu există limite atunci când ai imaginație. Poți să pictezi, să desenezi, să tricotezi, să coși, să lipești și să prepari. Internetul e plin de tutoriale care te ghidează pas cu pas în proiectele de tipul Do It Yourself.

Și avem și câteva idei pentru asta. Poți să faci plase din pânză cu doar câteva bucăți de material pe care nu le mai folosești (o carte într-o astfel de geantă personalizată va fi cu siguranță bine primită). Sau poți să aplici stencil-uri pe aproape orice, de la recipiente din ceramică la cutii din lemn pentru bijuterii. Poți să faci o pernă decorativă de sărbătoare dintr-un vechi pulover croșetat, ba chiar să imprimi tricouri simple (sau fețe de pernă) cu modele care se transferă pe materialul textil cu fierul de călcat, cu ajutorul temperaturii. În aceeași ordine de idei, de ce nu ai coase un șorț pentru acea persoană din viața ta care adoră să gătească? Ca să nu îți mai spun că poți face și lumânări acasă (și sigur ai niște cești sau borcane drăguțe în care să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.