Cum să dai forma potrivită unghiilor tale respectând o regulă simplă

0

Dacă urmărești tendințele, vei descoperi că în fiecare an apare o nouă formă de unghii cool. Fie că vorbim de unghiile stiletto, migdală, de forma ovală sau de cea pătrată, toate aceste forme se realizează destul de ușor dacă ai instrumentele potrivite.

Deși suntem tentate adesea să încercăm stiluri noi, dacă preferi un model mai clasic, probabil știi deja una dintre cele mai vechi și simple reguli pentru a obține o manichiură perfectă, indiferent că preferi să mergi la un salon sau să o faci singură acasă, este pilirea potrivită a acestora, pentru a da forma dorită.

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, specialiștii sunt de părere că forma unei unghii poate fi dată bazându-ne pe regula 90-10.

Ce trebuie să știi despre regula 90-10

Ca să ai forma potrivită și unghia să arate perfect, nu este nevoie de o minune, ci pur și simplă să respecți această regulă. Această formulă te ajută să stabilești cât anume trebuie să tai și cât să pilești pentru a avea manichiura dorită.

Începe prin a-ți stabili lungimea la care vrei să ajungă unghia. Apoi, cu instrumentul pe care îl preferi, taie 90&% din suprafață și apoi lasă restul de 10% pentru pilire, dând în acest fel forma dorită.

Deși poate părea o formulă complicată, nu este deloc cazul. Gândește-te că va fi mai ușor să dai forma dorită, dacă ai mai puțin de pilit, în ciuda sfaturilor pe care le-ai mai întâlnit până acum (să scurtezi unghiile doar prin pilire). Acest proces este chiar dăunător, deoarece poate duce la exfolierea unghiei.

Când poți aplica această formulă

Pentru orice model clasic (formă ovală sau pătrată), este foarte ușor să respecți acest sfat, însă lucrurile devin mai complicate dacă este vorba despre modele de tip migdală, unde vârful ar trebui să fie mai lung. În acest caz, trebuie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.