Cum să combini produsele de înfrumusețare pentru cele mai bune rezultate

0

Sigur ai în trusa de cosmetice o mulțime de produse pe care le iubești, însă nu știi exact cum ar trebui să le aplici pentru a obține acel look pe care știi ca ar putea să ți-l ofere.

De cele mai multe ori fie nu aplicăm produsele cum trebuie, fie nu le aplicăm în ordinea corectă sau în combinația potrivită. Un cocktail’ de produse de înfrumusețare este potrivit mereu, așa că îți prezentăm rețetele care te vor ajuta să ai machiajul pe care ți-l dorești. Astfel, vei afla ce texturi poți combina și ce combinații sunt recomandate pentru a obține diferite efecte.

Creion de buze + ruj

O combinație deloc suprinzătoare, nu? Ei bine, pentru ca rujul să reziste cât mai mult timp este indicat să folosești un creion înainte. Trasează conturul buzelor și apoi aplică și rujul. Pentru un efect de buze mai pline încearcă să folosești produse cu tonuri diferite. Astfel, alege un creion cu subtonuri reci și un ruj cu un subton orange pentru a crea această iluzie.

Fard de obraz și highlighter lichid

Dacă vrei un look foarte tineresc și un aspect cât mai natural, aplică forma lichidă a acestor produse. Astfel, folosește două picături de fard de obraz lichid și o picătură de highlighter. Aplică combinația începând cu zona obrajilor spre pomeți. Folosește mișcări de tapotare pentru ca efectul să fie mai natural.

Loțiune bronzantă și cremă hidratantă

Această combinație este potrivită pentru tine dacă folosești de obicei autobronzant. Astfel, dacă nu vrei să existe o diferență vizibilă între corp și zona feței, poți încerca să pui câteva picături de loțiune bronzantă în crema hidratantă. Atenție, trebuie să fie o loțiune pentru față și, cele mai indicate sunt acele picături speciale de bronzat/de închis tonul produselor cosmetice. Aplică și pe gât pentru o culoare…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.