Cum sa alegi ramele perfecte pentru ochelarii tai?

0

In general, multe persoane nu adopta cu usurinta ideea de a purta ochelari de vedere. Daca in cazul ochelarilor de soare lucrurile sunt mai diferite, acestia avand o gama mai larga de  modele si culori si nefiind purtati atat de des, purtarea ochelarilor de vedere reprezinta pentru multi o oarecare problema.

Totusi, daca iti alegi o pereche de ochelari cu forma si rame potrivite trasaturilor tale, acestia iti vor completa fata intr-un mod armonios. Iata asadar care sunt criteriile de care este bine sa tii cont cand vei alege urmatoarea pereche de ochelari, conform Lensa.ro.

Cunoaste-ti forma fetei

Cand cauti ramele de ochelari exista o anumita regula pe care ai putea sa o urmezi – alege ramele cu caracteritici opuse trasaturilor fetei tale, astfel incat sa creezi un echilibru. Spre exemplu, unei persoane cu fata rotunda i se potrivesc ochelarii cu rame patrate, iar unei persoane care are fata patrate ii va sta bine cu ochelari cu cadre rotunde.

Urmareste principalele trasaturi ale fetei tale pentru a afla ce forma te caracterizeaza si, apoi, alege ochelarii potriviti in functie de urmatoarele sfaturi:

Persoanele cu fata ovala au obrajii mai largi comparativ cu fruntea si maxilarul. Aceste persoane se pot considera unele norocoase datorita faptului ca pot purta aproape orice tip de rame isi doresc.

De regula, unor astfel de persoane li se potrivesc in special ochelarii cu rame rectangulare, patrate sau cei in stil ochi de pisica.

Fata rotunda este caracterizata prin faptul ca obrajii sunt putin mai largi, iar fruntea si maxilarul au aproximativ aceeasi latime. Totodata, unghiurile rotunde le caracterizeaza fata. Astfel, ramele potrivite sunt cele cu forme mai ascutite pentru a intra in contrast cu forma fetei.

Ochelarii de tip dreptunghiular sau rectangular sunt cei care vor arata cel mai bine.

Fata patrata are ca trasatura specifica faptul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.