Cum să alegi ochelarii de soare perfecţi

0

In ziua de astazi, ochelarii de soare se gasesc in numeroase magazine, varietatea de modele, culori si calitate fiind una destul de mare. Pentru a fi sigur ca nu alegi o pereche de ochelari care nu se vor potrivi pe viitor stilului tau sau nevoilor pe care le ai, Lensa ne spune care sunt principalele criterii dupa care poti alege perechea sau perechile perfecte!

Tipuri de ochelari de soare
In general, exista trei tipuri de ochelari de soare, caracterizate mai ales in functie de momentele in care sunt purtati. Acestea sunt:

-Ochelarii de soare de tip casual. Acesti ochelari de soare sunt ideali pentru a fi utilizati in activitatile de zi cu zi. Astfel, va puteti proteja de soare in timp ce va plimbati sau conduceti.
Atentie insa, ochelarii de soare casual nu pot face fata gradului de intensitate a luminii in momentele in care practicati sporturi extreme.

-Ochelarii de soare de tip sport. Acesti ochelari sunt conceputi special pentru a-ti garanta un plus de confort din punct de vedere vizual in timp ce practici diverse activitati sportive, precum jogging, ciclism sau drumetii.
Materialele din care sunt fabricati acesti ochelari de soare sunt unele de o calitate inalta, astfel incat ochelarii sa reziste la diverse impacturi. In plus, de regula, ochelarii de soare sport prezinta mici buretei care ii ajuta sa stea fixati pe nas si sa nu alunece, chiar si in cazul aparitiei transpiratiei.

-Ochelarii de soare pentru zapada. Acesti ochelari au lentile special create pentru a proteja ochii de lumina prea intensa care se reflecta de regula pe suprafata zapezii. De asemenea, unii ochelari de soare din aceasta categorie au incluse niste extensii laterale pentru a impiedica lumina sa patrunda prin acea zona.

-Lentilele ochelarilor de soare reprezinta poate cea mai importanta parte, calitatea acestora oferindu-ti o protectie sporita sau mai redusa in fata razelor soarelui.

-Lentilele polarizate sunt unele calitative, reducand substantial patrunderea luminii in ochi….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.