Cum să ai o piele perfectă având o rutină de îngrijire sănătoasă

0

Faci orice pentru a avea o piele perferctă, de exemplu aplici măști, cremă cu SPF, însă uiți de un amănunt important. Sănătatea acesteia vine din interior, așadar dacă îți dorești un ten fără imperfecțiuni și fără riduri, este momentul să faci câteva schimbări în stilul tău de viață.

Dincolo de o rutină de îngrijire, care este de altfel foarte importantă, ai nevoie și de suplimente sau de alimentele care îți oferă nutrienții potriviți.

Pentru o piele perfectă încearcă să ții cont de aceste sfaturi:

1. Acidul hialuronic poate ajuta la hidratarea pielea

Acidul hialuronic se produce în corpul nostru în mod natural și 50% se găsește în piele. Ajută la reținerea apei în piele, fiind astfel un ingredient perfect pentru produsele de hidratare.

O lipsă de hidratare duce la o apariție prematură a ridurilor, iar pentru a reface pielea suplimentele și cremele cu acid hialuronic ajută la menținerea unui aspect tânăr al pielii.

2. Poți proteja pielea de pete și din interior

Să stai la plajă îți oferă un bronz perfect, însă știi deja că razele UV pot să-ți afecteze serios pielea, cucând chiar la o îmbătrânire prematură a pielii.

Dincolo de crema cu SPF, corpul tău are nevoie de antioxidanți, deoarece aceștia ajută la protejarea pielii. Poți consuma fitonutrienți, turmeric, adăugând și vitamina D3, care ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și a producției de colagen, reducând în același timp și apariția petelor pigmentare.

3. Detoxifierea te poate ajuta să ai un ten mai curat

Pielea noastră este afectată de tot ceea ce mâncăm și de stilul nostru de viață. Așadar, alcoolul, mâncarea de tip fast food și un stil de viață sedentar au efecte negative asupra tenului, la fel și lipsa de hidratare.

Toate obiceiurile mai puțin sănătoase ne afectează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.