Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea aniversară Viva 20 de ani!

0

Ieri seară a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în plan autohton, petrecerea aniversară a revistei Viva. Publicația a sărbătorit 20 de ani și cu această ocazie, vedetele de la noi și-au dat întâlnire la party-ul anual. De această dată, dress code-ul evenimentului a fost ”Precious”, suficient de amplu și cuprinzător astfel încât vedetele să își testeze imaginația. Unele au reușit ținute admirabil de actuale și potrivite contextului, altele au ridicat conceptul de ”too much” la un nou nivel și altele au dezamăgit teribil.

Urmărește alături de noi cum s-au îmbrăcat vedetele și ce verdict primesc!

Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea aniversară Viva 20 de ani!

Alina Eremia

 

Alina Eremia ne dă ceea ce s-ar numi Chloe Sevigny vibes, ”the IT girl” a anilor 90. De altfel, ținuta Alinei împrumută din stilul acestei decade (sandalele cu barete subțiri și toc evazat, ciorapii ¾, în stilul Prada). Toate piesele atrag atenția, însă se îmbină armonios. de la încălțămintea strălucitoare până la sacoul ce dă iluzia optică a unui corset. Alina primește ok-ul verdict!

Maria Marinescu

Maria rămâne și ea tributară stilului vestimentar care a consacrat-o în ultimii ani. De această dată, ea poartă indubitabil o rochie frumoasă, dar poartă o rochie de zi, la un eveniment de seară. Logomania Gucci (vizibilă în zona centurii purtate în talie) la rândul ei poate fi abordată exclusiv în ținutele de zi. Sandalele sunt și ele foarte frumoase, dar ar fi cerut o rochie din matase. Apreciem aerul relaxat al coafurii!

 

Iulia Albu

Iulia Albu a pierdut invitația de la MET și a ajuns la petrecerea aniversară Viva, unde și-a făcut apariția într-o ținută ce ar putea trece cu ușurință drept ”Gucci de Vaslui”. Iulia Albu se încăpățânează să șocheze cu alăturările nonconformiste de piese, însă pentru această apariție,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.