Cum s-a schimbat viața lui Busu după infarctul suferit. La ce a renunțat prezentatorul și ce planuri are pentru 2019

0

Busu este mult mai atent la programul său

După infarctul miocardic suferit, doctorii i-au recomandat lui Busu să fie mai atent la programul său. Așadar, acesta o să ne prezinte vremea, la Știrile PRO TV de seară și de noapte. Potrivit unui interviu, acordat jurnaliștilor de la Libertatea.ro, Florin Busuioc este nevoit să renunțe la știrile de dimineață, la teatru și la orice al proiect, „iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar” pe care intenționa să o facă, a declarat acesta.

Florin Busuioc: „Nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt”

O altă schimbare care vine în viața lui Florin Busuioc este lipsa nevoii de a fuma: „Am fumat 37 de 37 ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic”, a mărturisit acesta.

De asemenea, medicii i-au recomandat lui Florin Busuioc să nu facă efort prea mare, să facă plimbări zilnice, dar să nu se obosească foarte mult, deoarece în această perioadă foarte importantă este recuperarea – șase luni durează…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.