Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Primele concluzii ale anchetei | Româneşti, Vedete

0

În urma autopsiei, s-a stabilit că artistul a decedat din cauza multiplelor traumatisme însoțite de o hemoragie cerebrală, așadar s-a lovit puternic la cap și nu numai. A suferit rupturi de organe și o hemoragie internă.

Răzvan Ciobanu a plecat la Mamaia în noaptea de Înviere

Conform apropiaților, Răzvan Ciobanu a plecat din București la Mamaia în noaptea de Înviere. Duminică seară, a participat la un festival de pe litoral. La un moment dat, prietenii și-au dat seama că Răzvan nu mai era lângă ei și, după un timp, au aflat că plecase cu mașina unui prieten. Proprietara mașinii a declarat că nici nu îl cunoștea pe Răzvan Ciobanu, acesta fiind prieten cu iubitul ei.

Răzvan Ciobanu a greșit drumul

Conform prietenilor, Răzvan Ciobanu voia să ajungă la București în dimineața zilei de luni, însă se pare că el a greșit drumul. Plecând din Mamaia, la un sens giratoriu, el s-a încadrat greșit, astfel că nu a luat-o către autostrada soarelui, ci către Navodari. Surse din anchetă susțin că viteza mașinii ar fi fost de 160 km/h, astfel că într-un timp foarte scurt, Răzvan Ciobanu a trecut de orașul Năvodari, apoi de Corbu și a ajuns aproape de localitatea Săcele. Așa se explică de ce s-a abătut atât de mult de la drum.

Cum a avut loc accidentul

Răzvan Ciobanu se afla sub influența drogurilor…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.