Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu. „Având în vedere că ai devenit și mamă, astfel de poze nu își au rostul”

0

Jurnalista Cristina Șișcanu se află în vacanță la munte împreună cu soțul său, fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, și cu fiica lor, Petra. Vedeta a făcut publice numeroase fotografii din vacanță, însă una dintre ele a stârnit vii controverse.

Cristina Șișcanu s-a fotografiat în costum de baie pe terasă. Arată foarte bine, mai ales că a slăbit foarte mult după ce a devenit mămică. Însă, unii dintre internauți nu au fost deloc încântați să o vadă așa.

„Având în vedere că ai devenit și mamă, astfel de poze nu prea își mai au rostul. Fii sexy doar pentru soțul tău”, „Este prietenă foarte bună cu Gabriela Cristea. de ce oare nu ia exemplu pozitiv de la o adevărată mămică, cum este Gabriela?”, „Oricât ar sta în București, moldoveanca tot moldoveancă rămâne”, „O adevărată doamnă nu se remarcă niciodată prin așa ceva, că lasă de dorit”, „Sincer, ce vrei să arăți lumii cu poza asta? Nu pozează fata lui Mădălin și o faci tu? Oare nu ai niciun pic de scrupule? Mie mi-ar fi rușine”, „Ești penibilă din ce în ce mai mult. Nu știi ce să mai faci ca să ieși în evidență”, „Începi și tu ca Bianca Drăgușanu cu poze de genul…”, i-au transmis internauții.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.