Cum s-a combinat Victor Slav cu Raluca Bombardiera. A renunțat la relația pe care o avea de dragul lui

0

 

Prezentatorul de televiziune Victor Slav are o relație cu Raluca Silea, o brunetă care este cunoscută în lumea showbiz-ul autohton drept Bombardiera. După ce s-a aflat despre povestea lor de dragoste, Victor Slav a făcut declarații despre relația cu Raluca, cea alături de care a petrecut sărbătorile de iarnă și cu care a fost în vacanță la Budapesta.

Despre cum s-au cunoscut Victor Slav și Raluca Bombardiera se știu puține lucruri. Relația lor lor a început în vara anului trecut, când Raluca se afla la o piscină.

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru revista VIVA!

Raluca chiar își dorește un copil cu Victor Slav.

„Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a mai afirmat aceeași sursă.

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.