Cum s-a adaptat Andreea Mantea în Turcia. Dezvăluiri în exclusivitate

0

Libertatea: Ești de trei luni la Istanbul. Cum e viața ta acolo, te-ai adaptat?
Andreea Mantea:
Nu știu dacă m-am adaptat 100%, încă îmi este dificil, dar Istanbul este un oraș superb, minunat! Aș vrea să rămân un turist veșnic, aici! Este greu, pentru că oricât de mult mi-ar plăcea, tot nu este acasă. Îmi lipsește casa mea, îmi lipsesc colegii, oamenii mei, limba mea… De aceea, încerc să vin cât de des pot în România.

Ce locuri faine ai descoperit acolo?
Am văzut atât de multe locuri minunate în Istanbul, încât îmi este atât de greu în acest moment să aleg. Nu pot face un clasament al celor mai frumoase locuri de aici, toate au o însemnătate aparte, fiecare are ceva frumos. Recent, am ajuns la casa părinților’ lui Kemal (casa dintr-un serial care a fost difuzat la Kanal D, Dragoste infinită’ – n.r.). Îmi doream de mult să văd aceste locuri în care s-a filmat serialul. De asemenea, am fost și la restaurantele celebre din Istanbul, cu preparate care m-au făcut să trăiesc o experiență culinară de neuitat.

A luat lecții de limba turcă

Apropo de mâncare, știut fiind faptul că ești tare pofticioasă, cum reziști în fața tentațiilor de acolo? Arzi caloriile la sală?
Îmi este foarte greu să fac față, nu prea pot să mă abțin, mai ales de la dulciuri. Dar cred că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.