Cum reacționează Victor Slav atunci când este întrebat despre relațiile Biancăi Drăgușanu. Comportamentul lui te lasă fără cuvinte

0

 

Victor Slav  și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, însă relațiile dintre ei au rămas bune de dragul fiicei lor, Sofia Natalia. Ba mai mult decât atât, prezentatorul de televiziune dovedește că are un caracter de gentleman când vine vorba despre partenera sa de viață, chiar și atunci când i se pun întrebări incomode despre aceasta.

Potrivit wowbiz.ro, când este întrebat despre bărbații din viața fostei sale partenere de viață, prezentatorul de televiziune evită subiectul și scoate în evidență calitățile de mamă ale Biancăi.

„Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip.

De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă.

Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui”, a spus o sursă din anturajul lui Victor.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.