Cum poți câștiga o întâlnire cu George și Amal Clooney chiar la casa lor de la Lacul Como

0

Ești curioasă ce ai de făcut pentru a intra în cursa pentru a întâlni celebrul cuplu? Ei bine, este vorba de a participa la strângerea de fonduri organizată de Omaze cu ajutorul cuplului Clooney. Fanul câștigător și un invitat al acestuia vor fi duși cu avionul privat în Italia pentru a-i cunoaște pe George și Amal Clooney și a lua cina cu ei chiar la locuința lor de la Lacul Como. Sumele strânse în cadrul licitației vor fi donate organizației The Clooney Foundation for Justice, care promoveazaă dreptul la justiție și protejarea drepturilor omului în întreaga lume.

Actorul a fost cel care a anunțat concursul prin intermediul unui video postat pe contul de Youtube al Omaze, video pe care îl poți vedea și tu mai jos. „Bună, sunt George Clooney și sunt aici ca să te invit să vii în Italia alături de mine și soția mea”, își începe actorul prezentarea, pentru ca la câteva secunde să se oprească și să reia introducerea într-un mod mai amuzant: „Bună, sunt George, soțul lui Amal Clooney, și ne-ar plăcea să te invităm să vii alături de noi la Lacul Como”.

„Este adevărat! În beneficiul organizației the Clooney Foundation for Justice te invităm pe tine și un invitat să mergi la o întâlnire dublă cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.