Cum poți avea nunta ideală, fără stereotipuri

0

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi spre tine, ceea ce înseamnă că deja te gândești la toate detaliile. Pentru o viitoare mireasă, probabil cel mai important aspect este desigur, rochia de mireasă. Cu toate ne dorim să arătăm impecabil, să fim unice și bineînțeles să fim asemănate cu prințesele din povești. Și nici nu e de mirare de ce. Pentru ca o nuntă să fie de succes, trebuie să începi prin a te aranja mai întâi pe tine. Până la urmă, ești personajul principal, nu?

Dar oare totul constă doar în frumusețe? Ne-am obișnuit ca la evenimente să purtăm doar haine sofisticate și pantofi cu toc cât mai înalt. Însă despre asta este vorba și la nunțile și botezurile la care tot participăm, încercând să ne etalăm din ce în ce mai mult frumusețea? Bineînțeles că nu. Mai ales atunci când vine vorba despre propria nuntă. Da, este un moment unic în viața noastră, dar asta e ideea, să trăim acel moment fără să ne împiedicăm de pantofii cu toc mult prea înalt sau să cărăm kilograme întregi de rochie și voal de 2 metri. 

În plus, la evenimente deja a devenit un obicei să avem invitați sute de persoane. Nunta de odinioară presupunea o petrecere frumoasă și simplă, în care toți prietenii apropiați să se bucure pentru noi și alături de noi. Astăzi, totul este despre afirmare și obligativitate. Invităm sute de persoane cu care cel mai probabil nu avem vreo relație apropiată, dar, îi inviți „ca să nu se supere’. Iar omul vine că, dacă nu, nici tu nu te vei duce la nunta sa (zice vorba din popor). De ce să nu scăpăm de aceste stereotipuri și să ne putem bucura alături de familie și prieteni de un moment unic din viață?

 Dacă ți-ai dat și tu seama de toate aceste…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.